In een roze pak naar het werk

De kleur roze gaat helemaal de trend worden deze zomer. Het zal in de eerste instantie niet de kleur zijn waar jij snel naar toe grijpt als je naar het werk gaat. Want roze op het werk, kan dat wel? Roze is toch niet zakelijk? Nee, meestal niet. Maar er zijn altijd manieren waarop jij ook in roze kleding er representatief uit kunt zien. In het artikel van vandaag laat ik zien hoe jij in een roze pak naar het werk kunt gaan. Gewoon, om wat ideeën op te doen.

In een roze pak naar het werk

 

1. Coltrui

Het ligt niet voor de hand en juist daarom is het zo leuk; een coltrui combineren met een roze pak. Door de hoge hals zorg je meteen voor een nette uitstraling en het is nog lekker warm ook. Zorg voor een paar chique accessoires zoals een gouden horloge, mooie pumps of parels in je oren. Zo zie jij er extra classy en vrouwelijk uit en voorkom je het ‘ik heb het koud maar wil toch een pak aan’ effect.

 

2. Strikje erbij

Een foto die door modainmex is geplaatst op

Werk je in een omgeving waar ze wel houden van een beetje opvallende kleuren, prints en details? Combineer het roze pak dan een keer met een gestrikte blouse. Hiermee maak je de outfit lekker speels en ondertussen zie jij er toch netjes uit. Zorg wel dat je de schoenen en accessoires zo rustig mogelijk houdt. Anders wordt het geheel snel een soort kermis.

 

3. Streepjes

Mag de outfit wel een beetje opvallen? Maar ben je niet zo van de strikblouse en wil je liever een iets minder vrouwelijke uitstraling? Kies dan voor een blouse of T-shirt met streepjes. Ga voor neutrale kleuren zoals zwart, wit, bruin of grijs. Of kies voor ton-sur-ton kleuren en gebruik een blouse met roze of paarse streepjes. Jouw roze pak en de streepjes vallen genoeg op, dus houdt de kleuren en accessoires verder rustig.

 

4. Sportief

 

Wie zegt dat een pak meteen heel netjes is? Je kunt er je eigen draai aan geven door hem op een sportieve manier te dragen. Draag bijvoorbeeld een aangesloten model en combineer deze met mooie sneakers en een basic, witte blouse. Zo zie jij er meteen wat sportiever uit.

 

Groetjes,

Aileen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge