Mijn werkkleding van week 37

Het is vrijdag en officieel zit de werkweek er op. Tijd om mijn werkkleding van deze week te laten zien. En ondertussen praat ik je een beetje bij. Hoe gaat het met mij en hoe bevalt het nieuwe kantoor? Is het al ingericht? Het zijn allemaal vragen die mij dagelijks worden gesteld.

 

Maandag 11 september 2017

Zoals jullie hebben gemerkt is het een behoorlijk regenachtige week geweest. Ondanks ik deze week te horen kreeg dat de zomer nog niet is afgelopen, zo voelt het voor mij wel. Dus is het voor mij weer eens tijd om creatief te worden met kleding. Tijdens koude dagen vind ik het namelijk altijd leuk om zomerkleding door te dragen. Zo had ik maandag gekozen voor een mouwloze blouse met een strik en hier overheen een basic zwart T-shirt gedragen.

Mijn werkkleding van week 37Broek, T-shirt en blouse: Promiss, schoenen Manfield, oorbellen Zinzi*

De maandag was onverwachts trouwens een best bijzondere dag geworden. Toen ik die ochtend mijn laptop opstartte, zag ik een hele grove schrijffout. Zondagmiddag was ik een beetje verzonken in het artikel over perverse effecten van kleuronderzoek-en advies, dat ik daarna niet voldoende had gelet op de tekst die ik over het artikel deelde op social media. Nu krijg ik hulp in verband met mijn dyslexie en heb ik redelijk geaccepteerd dat dit altijd een zwakte van mij zal blijven. Maar toch zijn er wel eens van die momenten dat ik er enorm van kan balen. En dat was maandag het geval.

Na het zien van deze fout stagneerde ik. Ik kwam op kantoor met een hoop inspiratie, maar er kwam hierna niets meer uit mijn handen. Ik baalde van de fout, maar nog meer van het feit dat ik kennelijk zo van slag was. Ik wist even niet meer wat ik moest doen en keek toen naar de statistieken van het artikel en de likes op LinkedIn. Het was best goed gelezen en er waren redelijk wat likes. Toen besefte ik mij in eens dat er kennelijk een groep lezers is die hier gewoon doorheen kijkt en toch verder klikken als ze een fout zien.

Ik besloot mijn gevoel en gedachten over de fout op te schrijven en te delen via mijn LinkedIn. Ook bedankte ik diegene die het hadden gelezen en geliked. Gewoon, om het even kwijt te zijn en te laten zien dat het veel voor mij betekent dat mensen mijn teksten lezen. Maar wat er toen gebeurde, dat had ik nooit verwacht. De reacties stroomden werkelijk binnen. Mijn bericht was binnen twee dagen ruim tienduizend keer bekeken en ik kreeg allemaal likes en reacties onder mijn bericht. Mensen vonden het super dat ik mijn fout had gedeeld en ik werd aan alle kanten gesteund. Velen gaven aan de fout niet te hebben gezien en vooral dat het heel menselijk is. Dit was voor mij heel bijzonder. Het voelde echt als een warm bad. Ineens kreeg ik ook allemaal connectieverzoeken. Super leuk!

Natuurlijk hebben ze ook gelijk. Ik mag best wat milder zijn naar mezelf, en daar hebben mijn lezers mij deze week mooi op gewezen.

 

 

Dinsdag 12 september 2017

Mijn werkkleding van week 37Jurk en hemd Promiss, laarzen Van Haren, legging en ketting Hema*

 

Woensdag 13 september 2017

Mijn werkkleding van week 37Jurk Didi, panty Hema, schoenen Manfield, parelketting online besteld, riem Superstar*

Ik vond het zelfs zo koud deze week, dat ik dinsdag besloot om een thermolegging aan te trekken. Jawel, ik kan soms een beetje doorslaan wanneer het wat kouder wordt. Op de fiets naar kantoor was de legging veel te warm, maar eenmaal achter mijn bureau vond ik het stiekem best lekker. Als je stil zit en een dun jurkje draagt, dan kan thermolegging heel fijn zijn. Een soort van compensatie van koude en warme kledingstukken.

Toch besloot ik woensdag maar weer voor een panty te gaan. Eigenlijk ben ik ook veel meer een type voor een panty. Ik vind het veel vrouwelijker en eleganter. En als ik de foto’s zo terug zie, dan denk ik dat het ook beter staat.

 

 

Donderdag 14 september 2017

Mijn werkkleding van week 37

Rok Promiss, blouse C&A, pumps Sasha, panty V&D, riem Superstar*

Donderdag had ik een zakelijke afspraak bij een potentiële adverteerder. Wie mij volgt via Instagram zal gezien hebben hoe mooi mijn haar die dag zat. Ik had een goeie bos krullen gecreëerd met de föhn, maar die was er in korte tijd uit. Het bedrijf zat letterlijk op vijf minuten van mijn kantoor vandaan en dus dacht ik dat mijn haar dit stukje lopen (met paraplu) wel zou overleven. Maar helaas.

Gelukkig zijn uitgezakte krullen altijd beter dan dat ik helemaal niets heb gedaan met mijn haar. Het voelt een stuk stroever door de mouse die ik er tijdens het föhnen in heb gedaan. Daardoor is het ook makkelijker om mijn haren op te steken. Geloof het of niet, maar mijn haar op bovenstaande foto is opgestoken met slechts één schuifspeld…

 

Vrijdag 15 september 2017

Mijn werkkleding van week 37

Broek Belloya, blouse Promiss, schoenen Manfield, ketting en hemd Hema, riem van een jurkje*

En dit is de kleding die ik vandaag heb gedragen. De broek heb je wellicht al eens eerder voorbij zien komen bij het artikel over plus size pantalons in de zomer. Hij is vrij luchtig maar zit zo lekker, dat ik hem voorlopig nog even probeer door te dragen. Mocht je hem mooi vinden, hij is nog steeds te koop via de webshop van Belloya. Hij is nu ook afgeprijsd, van €99,99 voor €50.

 

Hoofdstuk kantoor

Tenslotte zal ik je ook nog even bijpraten over het ‘hoofdstuk kantoor’. Want ja, het is zeker fijn. Jeetje, wat voelt het heerlijk. En rijk ook! Ik zit er nu twee weken en geniet er nog iedere dag van. Ondanks dat nog lang niet alles is geregeld. Het pand is pas vanaf één september in de verhuur en staat nog grotendeels leeg. Er moet ook nog een hoop gebeuren. Zo is er nog geen goede internetverbinding en zijn ze nog bezig met het inhuren van een schoonmaakploeg. Op mijn kantoor zelf ben ik ook nog best wel bezig. Er staat nu een grote kast, een bureau, een bureaustoel en een koelkast. Maar daarmee is de achttien vierkante meter nog niet opgevuld. Want jeetje, het is nog best een groot kantoor. Ik ben op dit moment aan het kijken naar een mooie bank, want dat zou wel heel fijn zijn. Verder komt er nog een kledingrek om jassen op te hangen en twee paar losse stoelen om mensen te ontvangen. En ik wil ook nog een grote spiegel plaatsen.

Ik kreeg nog de vraag waar ik de outfit foto’s maak. En ja, deze maak ik ook zelf op kantoor. Ik zet mijn statief op mijn bureau, zet een timer aan en dan maak ik op die manier foto’s van mijzelf. Zodra mijn kantoor een beetje goed is ingericht, dan zal ik er foto’s van maken en er een artikel over schrijven.

Fijn weekend!

 

Groetjes,

Aileen

 

 

*De meeste kleding die ik draag wordt niet meer in de winkels verkocht. Als dit wel zo is, dan zet ik er een link en prijs bij. De broek van Belloya heb ik gekregen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge