Win 250 ijsjes én een tattoo met je werkkleding

Al jaren krijg ik de vraag van lezers of ik een keer een winactie wil organiseren. Natuurlijk wil ik dat, alleen ben ik nogal kritisch. Zowel met samenwerkingen als met winacties vind ik het belangrijk dat ze écht bij Prettybusiness passen en dat ik iets kan weggeven waar ik volledig achter sta. Gelukkig is het vandaag dan eindelijk tijd voor een winactie. En niet zomaar eentje waarmee je iets voor jezelf kunt winnen. Nee, met deze actie kun je al jouw collega’s iets geven…

 

 

Ijsjes en tattoos

Kun jij je nog herinneren dat ik eind mei een week lang werkbroeken droeg en daar een artikel over schreef? Voor dit artikel had ik samengewerkt met HAVEP Workwear, die zo vriendelijk waren om voor dit experiment mij deze broeken te geven.

Nu had ik recent mijn contactpersoon bij HAVEP weer aan de lijn. Ze vertelde mij over het feit dat ze speciaal voor de zomer een winactie had georganiseerd voor hun business partners. Hiermee konden zij een ijsquad winnen met 250 ijsjes, voor het hele bedrijf dus.

Win 250 ijsjes én een tattoo met je werkkleding

Nu heb ik goed nieuws! Deze actie is normaal gesproken alleen voor bedrijven. Maar dit keer is er één ijsquad gereserveerd voor de lezers van Prettybusiness. Jawel, jij kunt meedoen en dus ijs winnen voor jezelf én al je collega’s. Je hoeft trouwens niet bij een bedrijf te werken met 250 medewerkers om mee te kunnen doen. Mocht je minder collega’s hebben, dan mag je de andere ijsjes ook gewoon aan klanten, vrienden of de buren geven.

Daarnaast zijn er ook speciale plaktattoos ontworpen. Aan de hand van de afbeeldingen die op veiligheidskleding aangeeft waar een kledingstuk tegen bestand is (veiligheidsnormeringen), heeft HAVEP daar een eigen variant op bedacht. Zo zijn er in totaal zeven plaktattoos die allen een andere betekenis rondom veiligheid hebben. Win je de ijsquad, dan worden deze gratis uitgedeeld bij de ijsjes.

 

Win 250 ijsjes én een tattoo met je werkkleding

Stiekem zit mijn arm dus gewoon onder de plaktattoos. 😉

 

Meedoen?

Wil jij meedoen met deze winactie? Klik dan op deze link en geef daar antwoord op de volgende vraag:

Welke rol speelt veiligheid op jouw werk en hoe houd jij hier met jouw kleding rekening mee?

Vergeet in het formulier ook niet je naam, het bedrijf waar je werkt en e-mailadres in te vullen. Let op: je kunt met deze actie meedoen tot en met 31 juli 2018. Begin augustus kies ik de beste tip en daarna wordt er vanuit HAVEP contact opgenomen met de winnaar.

Vind je de plaktattoos ook zo gaaf en wil je ze sowieso ontvangen? Vraag dan een gratis setje aan via de HAVEP website.

 

 

Groetjes,

Aileen

 

 

* Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met HAVEP Workwear. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge