Elegant je mouwen opstropen tijdens warme dagen

Er netjes uitzien in de zomer is voor de meesten een stuk lastiger dan in de winter. Simpelweg omdat jij jezelf voldoende wilt bedekken om er netjes uit te zien, maar ook niet teveel omdat je het anders erg warm krijgt. Vandaag deel ik drie video’s die gaan over elegant je mouwen opstropen tijdens warme dagen. Want een mouw opstropen, dat kan al een hoop schelen. De video’s zijn gemaakt door heren, maar ook zeker toepasbaar voor dames.

 

1. Het overhemd

In deze video zie je hoe je op vijf verschillende manieren de mouwen van je overhemd (voor de heren) of blouse (dames) op kunt stropen.

 

2. Het T-shirt 

Mocht je een T-shirt op het werk dragen en het dan nog warm hebben, ook deze mouwen kun je opstropen. Vooral de eerste methode vind ik echt heel goed bedacht.

 

3. DIY (do it yourself)

Mocht je het altijd warm hebben of gewoon houden van zeer korte mouwen, dan kun je ze zelf ook nog korter maken. In onderstaande video zie je hoe je dit vrij eenvoudig kunt doen.

 

Zijn er bepaalde zomerse onderwerpen waar jij graag een artikel over wil lezen? Zo ja, laat het mij vooral weten in een comment hier onder.

 

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge