Kerstcadeau voor heren: sokken afgestemd op beroep (incl. winactie)

Het is voor veel vrouwen (én mannen) tijdens de kerst vaak een drama: wat koop je voor de heren? Zeker als je iets origineels wilt geven dat ook nog praktisch is, dan is het een uitdaging. Om je alvast een beetje op weg te helpen laat ik je vandaag zien hoe je sokken kunt geven die zijn afgestemd op het beroep van de man. Deze kan hij thuis én op het werk dragen. 

En mocht je de sokken niet aan zijn beroep kunnen koppelen, dan is er wellicht nog een hobby waar je op in kunt spelen.

 

De barista

Kerstcadeau voor heren: sokken afgestemd op beroep (incl winactie)
Many Mornings cadeauset, 2-pack Koffie | €19,95

Voor de barista is er nu wellicht niet veel werk, maar de liefde voor koffie zal waarschijnlijk altijd blijven. In opvallend geel voor de casual friday en de donkerrode variant is leuk voor een dag waarbij de sokken iets minder mogen opvallen. 

In de muziek

Kerstcadeau voor heren: sokken afgestemd op beroep (incl winactie)
Happy Socks, The Beatles limited Gift Box | €59,95

Is hij werkzaam in de muziekindustrie en ook nog een fan van The Beatles? Dan kan deze limited edition sokkencollectie zeker niet ontbreken. 

 

De barman

De barman
Heren cadeaubox: Moll bier met Many Mornings Craft Beer sokken | €24,95
De barman
Kerstpakket met bier | €49,95

Zoals alle mensen in de horeca heeft ook de eigenaar van een kroeg of barman het niet makkelijk. Maar met biersokken is een glimlach op het gezicht toch wel een garantie. 

 

De vinoloog

Kerstcadeau voor heren: sokken afgestemd op beroep (incl winactie)
  
Cadeaubox: rode wijn met Many Mornings Bonjour France Socks | €24,95

Is hij vinoloog of gewoon dol op wijn, dan is dit een heel leuk cadeau. Een fles wijn gecombineerd met vrolijke sokken waar zowel de drank als stokbrood en kaas op te zien zijn. 

 

De sportman

Kerstcadeau voor heren: sokken afgestemd op beroep (incl winactie)
Many Mornings cadeauset, 2-pack Sport | €19,95

Is hij werkzaam in de sport of is racen of voetbal een serieuze hobby? Dan is dit sokkenpakket een leuk idee. Ik moet direct toegeven dat het er lichtelijk kinderlijk uitziet, maar hij zal er zeker mee scoren op het veld. 

 

In de bloemen of planten

Kerstcadeau voor heren: sokken afgestemd op beroep (incl winactie)
  
Happy Socks, Sunflower Gift Box | €18,95

Voor de mannen die werkzaam zijn in de bloemen- en plantenbusiness is dit een leuk pakket. Vrolijk en toepasselijk tegelijk. 

 

De ICT/technische man

Kerstcadeau voor heren: sokken afgestemd op beroep (incl winactie)
Many Mornings cadeauset, 2-pack Handig | €19,95

De lastigste categorie mannen vind ik diegene die in de technische of I(C)T branche werken. Zeker als hun werk ook nog hun hobby is. Hoe grappig zijn dan deze sokken? 

De fastfood man

Kerstcadeau voor heren: sokken afgestemd op beroep
  
Happy Socks sokken, Hamburger Gift Box | €19,95

Gaat het om een man die werkzaam is in de fastfood industrie? Of een hamburger restaurant? Dan kunnen deze hamburger sokken natuurlijk niet ontbreken. 

De corporate man

De corporate man
Cadeaubox: 8 paar Tommy Hilfiger Red/Blue sokken | €49,95
De corporate man
Cadeaubox: 4 paar Hugo Boss sokken | 39,95

Allemaal leuk en aardig, die gekke kleuren en prints. Maar misschien werkt hij wel bij een bank of advocatenkantoor waar dat helemaal niet wordt gewaardeerd. Dan kun je altijd nog gaan voor de klassieke sokken in een effen kleur of streepje van een mooi modemerk zoals Boss of Tommy Hilfiger. 

De interieur man

Kerstcadeau voor heren: sokken afgestemd op beroep
Happy Socks, Iris Apfel limited Gift Box | normaal €39,95, nu €19,97

Werkt hij in de interieur branche of is hij sowieso een creatieveling? Dan zal hij de limited edition sokken van interieurontwerpster en mode-icoon Iris Apfel vast wel waarderen. 

Mocht je interesse hebben in één van deze cadeau ideeën, check dan de afdeling herencadeaus van HemdvoorHem. Mocht je toch liever een mooi overhemd of ander accessoire kopen, dan hebben ze die ook.

 

Winactie!

Ten slotte mag ik een lezer blij maken met één set van drie paar Happy Socks! En het leuke is dat je als winnaar helemaal zelf mag bepalen welke set dat gaat worden. Dat is nog eens makkelijk een kerstcadeau scoren! Via deze link kun je alvast een kijkje nemen.

Om kans te maken op deze prijs hoef alleen hieronder of op social media (onder mijn post over dit artikel) aan te geven dat je mee wilt doen. Doe dit voor maandag 21 december 13:00. Op die dag zal de winnaar door middel van een online naamloting worden gekozen én bekendgemaakt. Wanneer je hebt gewonnen, dan ontvang je daar via social media of via e-mail een bericht over.

 

Groetjes,

Aileen

 

* Dit artikel en deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met HemdvoorHem.nl. Je kunt alleen deelnemen wanneer je 18 jaar of ouder bent en woonachtig in Nederland. Er wordt één winnaar gekozen. De winnaar mag een set met drie paar Happy Socks uitzoeken met een waarde van maximaal €26,95. Op 21 december 2020 zal de winnaar bekend worden gemaakt. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

6 reacties

    • Leuk! Ik heb mijn man met sinterklaas verrast met sokken en wat leuk zou het zijn om dat met kerst (of oud en nieuw, want de postnl heeft het een beetje druk..) nog een keer te kunnen doen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge