Mijn werkkleding van week 10

Goedenavond en welkom terug bij een nieuw outfit overzicht. Ik ga jou in dit artikel laten zien wat ik de afgelopen week op kantoor heb gedragen en vertel je meteen ook waarom. Zo zal ik je o.a. tips geven over hoe je op een subtiele manier brede heupen kunt creëren en vertel ik je welke truc ik gebruik om er extra lang en ook slanker uit te zien. Tenslotte heb ik ook nog een klein, leuk nieuwtje.

 

Maandag 5 maart 2018

Mijn werkkleding van week 10Jurk en riem Steps, panty Hema, onderrok Didi, laarzen Manfield

Als eerste zal ik je vertellen hoe ik op een subtiele manier mijn heupen optisch wat breder maak. Misschien zie je het al op bovenstaande, middelste foto gezien waarbij ik een stukje van mijn rok optil. Ik draag daar namelijk een onderrok. Ik weet dat weinig dames dit dragen maar ik heb al jaren een kleine collectie met onderrokken in de kast hangen. Het is een ideaal kledingstuk. Mede omdat je door middel van een onderrok je heupen op een subtiele manier iets breder kunt maken. Daardoor lijkt je taille meteen smaller en creëer je dus een zandloper figuur. Ik vind het altijd super leuk om op deze manier te spelen met kleding.

 

 

Dinsdag 6 maart 2018

Mijn werkkleding van week 10Vest Steps, blouse Sting, broek Didi, laarzen VanHaren, oorbellen Swarovski

 

Woensdag 7 maart 2018

Mijn werkkleding van week 10Colbert Steps, T-shirt Action, broek Promiss, schoenen Manfield, ketting onbekend

Ik zou jou ook nog vertellen wat mijn truc is om er langer en slanker uit te zien. Kijk nu eens naar bovenstaande foto’s… Misschien zie je het al.

Eén van de manieren waarop ik dit bereik is door een zwarte broek met daar boven een zwarte top of blouse te dragen. Nu is het natuurlijk bekend dat zwarte kleding je slanker maakt, maar door middel van een colbert kun je dit nog eens extra benadrukken. Zeker wanneer je een colbert open draagt maakt dit je nog eens langer en slanker. Eigenlijk gaat het hier om de verticale lijnen die je creëert met je kleding. Daarom draag ik er bij voorkeur ook hoge, dunne hakken onder en een lange ketting boven.

Ik moet toegeven dat de combinatie van een zwarte broek en top niet de meest creatieve outfit oplevert, maar mooi vind ik het zelf wel. Zeker wanneer ik deze foto’s terugkijk en bedenk dat ik kledingmaat 46 heb. Wie zou dat nu zeggen?

 

 

Donderdag 8 maart 2018

Mijn werkkleding van week 10Blouse en colbert Steps, broek Didi, schoenen Manfield, ketting onbekend, riem C&A

Ook op bovenstaande foto’s heb ik dezelfde methode als woensdag toegepast.

 

Vrijdag 9 maart 2018

Mijn werkkleding van week 10Blouse MS Mode, pantalon Steps, schoenen VanHaren, ketting Steps

Tenslotte heb ik nog een leuk, klein nieuwtje. Morgenavond zal ik namelijk weer te horen zijn op de radio!  Dit keer niet bij radio Amsterdam, maar bij de radiozender van Haarlemmermeer en omgeving. Ik ben daar uitgenodigd om tijdens het programma Sophie volgt te praten over mijn werk en social media. Morgen tussen 19:00 en 21:00 kun je meeluisteren via de website van Meerradio.

 

 

Groetjes,

Aileen

 

* Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge