Mijn werkkleding van week 12

Het is weer maandag, het begin van de week. En dus is het tijd voor een nieuw outfit artikel. Dit keer laat ik je ook meteen een overhemd zien uit de nieuwe collectie van Opposuits én vertel ik je wat voor artikelen je binnenkort nog meer op Prettybusiness kunt verwachten.

 

Mijn werkkleding van week 12

 

Maandag 19 maart 2018

Mijn werkkleding van week 12Overhemd Opposuits (gekregen), Broek Promiss, schoenen Dolcis, riem V&D

Recent ontving ik het persbericht van Opposuits dat ze sinds kort ook overhemden verkopen. Het merk ken je misschien al van de opvallende pakken met gekke prints. Het Nederlandse bedrijf is inmiddels internationaal bekend en als je een beetje oplet, dan zie je de grappige pakken overal voorbij komen.

Met de overhemden willen ze hun collectie verder uitbreiden. En dat doen ze op geheel eigen wijze. De overhemden zijn net zoals de pakken verkrijgbaar in opvallende kleuren. Denk aan oranje, knal geel, fel roze, maar ook de neutralere kleuren zwart, wit en donkerblauw worden op de website aangeboden. Het leuke is dat ik er eentje heb ontvangen om te testen. Als je mij al wat langer volgt weet je dat ik regelmatig heren overhemden draag, maar van dit model was ik wel erg onder de indruk. Meestal sluiten de overhemden goed bij de borsten en vallen vervolgens ruim bij de armen en taille. Bij deze was dat niet het geval. Vooral bij de armen zat het overhemd erg mooi. Een vriendin van mij zei zelfs dat ze niet eens kon zien dat het eigenlijk voor heren is gemaakt.

Dus mocht je een vrouw zijn en ook een keer een overhemd willen dragen, dan is dit model zeker een aanrader. Je kunt hem bestellen via de Opposuits webshop, ze kosten €34,95 per stuk en worden gratis thuisbezorgd. Ik draag zelf trouwens het overhemd in de kleur Navy Royale in maat 43/44 en heb cupmaat 85E. Mocht je trouwens twijfelen over de maat, dan raad ik je aan om er eentje groter te bestellen. Die van mij viel iets kleiner dan verwacht.

 

 

Dinsdag 20 maart 2018

Mijn werkkleding van week 12Colbert en broek Promiss, T-shirt Zeeman, schoenen Manfield, riem Superstar

 

Woensdag 21 maart 2018

Mijn werkkleding van week 12Vest Steps, T-shirt Pieces, broek Promiss, schoenen Dolcis, ketting handgemaakt (gekregen van lezer)

 

Donderdag 22 maart 2018

Mijn werkkleding van week 12Blouse en pantalon Laura Blagogee Couture (gekregen), schoenen Manfield, riem Superstar, ketting Pieces

Maar het houdt niet op met de overhemden. Ik heb mijzelf namelijk recent verdiept in de verschillende kragen van heren overhemden. Het is een detail waar men doorgaans niet zo snel op let, maar er bestaan toch best een aantal soorten en die hebben allen hun eigen gebruiksaanwijzing en geschiedenis. Binnenkort kun je hier alles over lezen op mijn blog.

En tenslotte heb ik nog één heel leuk nieuwtje over een nieuw artikel. Ik ben namelijk uitgenodigd voor de lancering van een nieuwe lijn met bedrijfskleding van een bekende ontwerpster. Maar niet zomaar eentje, iemand waar ik al jaren fan van ben. Ik mag er nog niet teveel over zeggen, maar naast de lancering krijg ik ook de tijd om de ontwerpster uitgebreid te interviewen. Niet alleen over de nieuwe lijn, maar ook over werkkleding in bredere zin. Kortom: een kleine, onverwachte droom die uitkomt.

Heb wel nog even geduld, ik verwacht dat het interview eind april of begin mei online komt.

 

Vrijdag 23 maart 2018

Mijn werkkleding van week 12Jurk en vest Steps, panty hema, laarzen Manfield, ketting handgemaakt (gekregen van lezer)

 

Een fijne avond alvast! En mocht je nog meer outfits willen bekijken, check dan mijn Instagram pagina.

 

Groetjes,

Aileen

 

* Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge