De mooiste parelsieraden voor tijdens je videovergadering

Laatst schreef ik een artikel over de parelkettingen van Kamala Harris, de nieuwe vicepresident van de V.S. Zij draagt deze al ruim vijfendertig jaar en weet dit sieraad iedere keer weer op een nieuwe, verrassende manier te dragen. 

 

De mooiste parelsieraden voor tijdens je videovergadering

Parels zijn niet alleen handig wanneer je veel in het openbaar te zien bent, maar ook tijdens videovergaderingen. Het voordeel is dat ze subtiel en elegant zijn en niet te veel opvallen. Sieraden met kristallen of diamanten kunnen nog wel eens gaan schitteren in het licht, waardoor ze gaan afleiden. Daar heb je met parels geen last van. 

Bovendien zijn parels ideaal wanneer je er snel netjes uit wilt zien. Als je vanuit huis werkt ben je misschien snel geneigd om iets eenvoudigs aan te trekken. Denk aan bijvoorbeeld een effen T-shirt. Mocht je een videovergadering hebben, dan kun je je gaan omkleden. Maar met een parelketting of oorbellen hoef je niet na te denken over wat je aantrekt. Ze staan altijd representatief, ongeacht welke top je draagt.

Ze hoeven tegenwoordig ook niet meer saai te zijn. Er bestaan veel soorten sieraden waar ze op een speelse manier in verwerkt zijn. In dit artikel laat ik je de mooiste parelsieraden voor tijdens je videovergadering zien.

 

Parelkettingen

Wie trouwens denkt dat echte parels heel erg duur zijn, die zit ernaast. Onderstaande kettingen zijn van het merk Casa Jewelry, die betaalbare sieraden met zoetwaterparels verkoopt. De kettingen zijn momenteel in de aanbieding en kosten daardoor net iets meer dan honderd euro per stuk.

Ze zijn allemaal afgewerkt met zilveren, (verguld) rosé of geelgouden details. Op die manier kun je de kettingen ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld basic zilveren of gouden oorbellen.

De mooiste parelsieraden voor tijdens je videovergadering
Casa Jewelry – Blanca S ketting met parels | Normaal €149,95 nu €119,96
De mooiste parelsieraden voor tijdens je videovergadering
Casa Jewelry – Blanca S ketting van zilver | Normaal €139,39, nu €111,96
De mooiste parelsieraden voor tijdens je videovergadering
Casa Jewelry – Collier Blanca S verguld | Normaal €149,95 nu €119,96

Je kunt ook, net zoals Harris, de parelketting combineren met een ander soort ketting. Een ketting met subtiele schakels en een hanger met parelmoer past hier erg goed bij. Het geeft de parelketting direct een wat speelsere uitstraling. Let er wel op dat je niet te veel kettingen draagt bij een shirt met een print. Dat kan erg druk worden en daardoor van je boodschap afleiden.

De mooiste parelsieraden voor tijdens je videovergadering
Ania Haie – Mother of Pearl Drop Disc ketting verguld – €69,-

Mocht je het allemaal wat teveel vinden, dan kun je ook gaan voor een iets subtielere variant. Een ketting met bijvoorbeeld enkele, kleine parels. Deze kun je zowel alleen als met een andere parelketting dragen. Deze is ook wat makkelijker om te combineren met shirts of blouses die een felle kleur of print hebben.

De mooiste parelsieraden voor tijdens je videovergadering
L.K.Bennett – Darcia fijne ketting met swarovski kristal | Normaal €170,- nu €119,- |Wil je bovenstaande parels nog eens goed bekijken? Check dan de afdeling met kettingen van de Bijenkorf.

 

Oorbellen

In plaats van een ketting kun je ook kiezen voor een paar chique oorbellen. Kleine knopjes zullen mooi zijn tijdens een fysieke vergadering, maar vallen op camera al snel weg. Daarom raad ik je aan om te kiezen voor een paar oorbellen die nét iets groter zijn dan dat je normaal zult dragen.

Om te voorkomen dat ze te grof worden kun je het beste kiezen voor lange, wat dunnere oorbellen. Deze staan altijd elegant en ze maken je gezicht optisch ook nog iets smaller.

Parel oorbellen de Bijenkorf
V.l.n.r: Casa Jewelry – Blanca S oorhangers verguld, Normaal €49,95 nu €39,96 | Casa Jewelry – Blanca S oorhangers met parel, Normaal €49,95 nu €39,96 | Casa Jewelry – Blanca S oorhangers van zilver, Normaal €44,95 nu €35,96
De mooiste parelsieraden voor tijdens je videovergadering
Ania Haie – Mother of Pearl Drop oorstekers verguld €65,-
Parel oorbellen de Bijenkorf
Ania Haie – Mother of Pearl Disc oorringen verguld €89,- | Deze en alle bovenstaande oorbellen zijn te koop via de Bijenkorf.

Mocht je nog tips hebben over het dragen van sieraden tijdens een videovergadering, laat ze vooral achter. Zo leren we er allemaal van!

Groetjes,

Aileen

* Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met de Bijenkorf. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge