Mijn kerstoutfit 2016

Gisteren vierde ik eerste kerstdag bij mijn familie. In dit artikel laat ik jou mijn kerstoutfit 2016 zien. Ook vertel ik waarom ik deze outfit had gekozen.

 

Eerste kerstdag

Gisteren was het een koude en winderige dag. Sterker nog, het waaide zo hard dat mijn krullen tijdens het maken van de foto’s er gewoon uit zijn gewaaid. Ik baalde echt enorm, maar wilde de foto’s ondanks mijn minder mooie kapsel toch aan je laten zien. De foto’s zijn trouwens gemaakt door mijn man. Het was ondanks de wind wel erg leuk om te doen en stiekem vind ik het effect op de foto’s wel mooi.

Mijn kerstoutfit 2016

Ik droeg een donker rode rok van de C&A, gecombineerd met een effen zwart T-shirt van Promiss (de oude collectie) met een gouden ketting kraag van Laura Blagogee.

 

 

Mijn kerstoutfit 2016

Ik ben echt dol op deze rok omdat hij perfect staat bij mijn rode haarkleur. Door de opvallende kleur kan ik hem makkelijk combineren met basic items. Daarom droeg ik er een simpel T-shirt, panty (Action) en effen pumps (Manfield) onder. Om mijn taille extra te accentueren droeg ik een dun, elastieken riempje in mijn middel.

 

Mijn kerstoutfit 2016

Mijn kerstoutfit 2016

Qua make-up ben ik lekker losgegaan. Het is tenslotte kerst en dat is voor mij een reden om extra uit te pakken. Ik droeg glitters over mijn oogschaduw heen en op die manier zorgde ik ervoor dat mijn make-up bij de kraagketting paste. De donkerrode haarkleur kwam niet alleen terug in mijn rok maar ook in mijn lippenstift.

Zoals je misschien al is opgevallen heb ik mijn haar op bovenstaande foto vastgemaakt. Na het schieten van de foto’s vond ik mijn haren niet zo mooi meer zitten en besloot ik om het met een paar schuifspeldjes op te steken.

 

 

Mijn kerstoutfit 2016
Door de wind voelde ik mij net Marilyn Monroe. Ik moest steeds mijn rok vasthouden om te voorkomen dat hij omhoog zou waaien. Het was koud maar wel leuk om te doen.

 

Tweede kerstdag

Mijn outfit vandaag is een stuk minder spannend. Ik draag gewoon een lekker comfortabel huispak. Wij gaan namelijk gezellig kaasfondue eten vanavond met mijn tante bij ons thuis.

Ik wil je via deze weg een prettige 2e kerstdag wensen. Morgen om 19:00 staat er weer een gewoon artikel online.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

*In dit artikel staan affiliate links en bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge