10 meest gelezen artikelen – 2016

Wat zijn de meest gelezen artikelen van 2016 op Prettybusiness? Ik heb ze voor jou op een rijtje gezet. Sommige zijn gezakt en sommige gestegen ten opzichte van vorig jaar. Benieuwd naar de top 10 van 2015? Je kunt dit artikel ook nog teruglezen.

1. Pumps op het werk zonder pijn: zo doe je dat!

Dit artikel lijkt een klassieker te worden. Vorig jaar én het jaar daarvoor stond dit artikel op nummer 1. Het artikel wordt dagelijks gevonden via Google. Ja, het is duidelijk: de dames in Nederland willen graag pijnloos op pumps lopen. Jij ook? In dit artikel geef ik mijn tips.

 

2. Dames pakken

Toen ik met Prettybusiness begon vond ik al dat dames pakken een onderwerp is dat te weinig aandacht krijgt. Mensen hebben het altijd over mannen in pak terwijl er ook genoeg dames zijn die voor hun werk dagelijks in een pak moeten verschijnen. Ik schreef het artikel in december 2014 met de gedachte dat ik vrouwen wil helpen met hun zoektocht naar het perfecte damespak. En dit bleek een goede actie want ook dit jaar staat het artikel hoog in deze lijst. Gestegen van nummer 3 (in 2015) naar 2!

 

3. Colbert en transpiratie: hoe ga je hier mee om?

Eén plaats gezakt is het artikel over transpireren in een colbert. Ik schreef het artikel omdat een collega van mij destijds vertelde dat zij problemen had met het reinigen van haar colbert. Voor de transpiratiegeur bij de mouwen kon ze moeilijk verwijderen. En zo ging ik op zoek naar oplossingen…

 

4. Solliciteren in casual kleding

Ha! Een nieuwe binnenkomer! (ik lijk wel de top 40 te presenteren hahaha) Solliciteren in casual kleding is een artikel dat ik afgelopen november heb geschreven en nu al heel goed scoort. Ik snap het wel. De titel alleen al spreekt je gevoel tegen. Ik bedoel, wie gaat er nu solliciteren in casual kleding? Jawel, het kan. Mits je weet wat je doet. 🙂

 

5. Nette kleding zonder strijken

Vorig jaar stond dit artikel op nummer 10 en inmiddels is hij gestegen naar nummer 5. Iedereen wil er netjes uitzien zonder te strijken, right? En dus gaan mensen massaal googlen naar oplossingen en zo wordt het artikel met grote regelmaat gelezen.

 

6.Colbert open of dicht dragen

Veel mensen dragen een colbert open omdat het lekkerder zit. Meer bewegingsruimte en die ene extra kilo is ook niet zichtbaar. Maar hoe hoort het eigenlijk? Ik ging op zoek naar de etiquette én de geschiedenis van het colbert. En zo kon ik in dit artikel antwoord geven op deze veelgestelde vraag.

 

7. Couturier kleedt Douglas medewerkers

Eind oktober ontving ik een persbericht over dat de medewerkers van Douglas nieuwe werkkleding zouden ontvangen. En niet zomaar werkkleding. Nee, ze werden gekleed door een Friese couturier. Ja, dit was écht een onderwerp voor Prettybusiness en dus schreef ik er een artikel over. Mensen vonden dit duidelijk erg leuk en het werd massaal gedeeld op Facebook. Inmiddels is het artikel in nog geen 2 maanden tijd bijna 2300 keer bekeken. Super leuk!

 

8. Differin gel – adapaleen, deel 1

Ja, de Differin gel is niet meer weg te denken uit mijn blog. In 2015 hield ik mijn lezers op de hoogte van de ontwikkelingen rondom mijn huid. Ik was net begonnen met de Differin gel en kon geen reviews op het internet lezen. Dus daarom ging ik er zelf over schrijven. Leuk om te zien dat ook dit artikel zoveel wordt gelezen. Ik ben duidelijk  niet de enige die via Google op zoek wilde gaan naar meer informatie.

 

9. Kérastase Discipline – review

Dat deze review in het lijstje staat begrijp ik eigenlijk niet zo heel goed. Deze lijn is inmiddels alweer wat ouder maar kennelijk nog erg geliefd.

 

10. Sollicitatie tips: senior functie (M)

Ten slotte willen de heren duidelijk weten hoe ze een senior uitstraling kunnen creëren tijdens hun sollicitatiegesprek. In dit artikel vertel ik hoe mannen met hun uiterlijk kunnen spelen wanneer en zo een bepaalde indruk kunnen achterlaten.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge