Waarom zwarte V-hals T-shirts ideaal zijn op het werk

Ik ben een grote liefhebber van zwarte, nette kleding. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken kun je zwarte T-shirts ook heel makkelijk zakelijk dragen. Vooral wanneer ze een V-hals hebben. Zowel bij heren als dames. In dit artikel vertel ik jou waarom zwarte V-hals T-shirts ideaal zijn op het werk. En ik laat je ook meteen een aantal combinaties zien.

Waarom een zwart T-shirt met V-hals ideaal is op het werk

Lekker praktisch

  • Als eerste is zwart een perfecte kleur wanneer je een intensieve dag hebt. Je ziet met een zwart T-shirt namelijk geen transpiratieplekken. Je kunt helemaal bezweet zijn en niemand die het ziet. Ideaal!
  • De kleur is natuurlijk ook heel praktisch. Zwart kun je eigenlijk met iedere andere kleur of print combineren.
  • De voornaamste reden dat ik zelf het liefste kies voor een V-hals is omdat het afkleed. Door de verticale lijnen maakt het jou optisch een stukje slanker. Zeker wanneer je een wat breder gezicht hebt is dit heel fijn.

Waarom een zwart T-shirt met V-hals ideaal is op het werk

Verschillende combinaties

  • De V-hals is niet alleen ideaal omdat het je optisch slanker maakt, maar vooral wanneer je het T-shirt op verschillende manieren wilt dragen. Zo is de lage hals zeer geschikt als je hem onder een ander kledingstuk zoals een blouse of overhemd wilt dragen. In dat geval functioneert het als onderkleding.
  • Ik weet dat niet veel mensen het zullen doen, maar een zwart T-shirt met een V-hals is ook heel handig om te dragen over een overhemd of blouse heen. Door de donkere kleur zul je niet zo snel last hebben van een blouse of overhemd die doorschijnt en ook de knoopjes er onder worden verdoezeld. Door de lage hals heb je de mogelijkheid om toch een nette kraag te laten zien. Bovendien zorgt de V-hals er voor dat je de kraag niet meteen heel hoog hoeft te sluiten. Er is namelijk ruimte om deze een beetje open te laten.
  • Ben je geen type voor een blouse of overhemd? Maar wil jij je T-shirt wel netjes dragen op het werk? Draag er dan een chique colbert overheen. Op die manier wordt de casual uitstraling van het shirt meteen gecompenseerd.

Het Zwart V-hals T-shirt op de foto’s is te koop via Shirts of Cotton, een website speciaal voor extra lange t-shirts.

Wil je nog meer inspiratie rondom zwarte T-shirts netjes dragen? Check dat mijn outfit artikel van afgelopen week, hierin laat ik zien hoe ik mijn eigen zwarte shirts op kantoor heb gedragen.

Groetjes,

Aileen

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Shirts of Cotton, voor meer informatie zie mijn disclaimer.

Eén reactie

  1. Ik zelf gebruik een v-hals shirt voornamelijk als onderkleding. Zelf ben ik er niet zo fan van. Ik draag liever gewoon een shirt met een ronde hals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge