Op bonten Crocs naar het werk?

Wie kan zich nog het artikel herinneren dat ik in september schreef over Crocs? Ik vertelde over modeontwerper Christopher Kane en hoe hij deze open schoenen had vernieuwd met gekleurde stenen. Mensen waren geschokt over het feit dat hij zijn modellen ook serieus de catwalk op stuurde met deze schoenen. Maar het wordt nog gekker. Voor de nieuwe winter en herfst collectie heeft Kane Crocs ontworpen met bont. Wat gaat dit betekenen? Gaan wij binnenkort toch nog op bonten Crocs naar het werk?

 

Bijna uitverkocht

Nee, natuurlijk niet. Tenminste, dan zal wellicht je eerste reactie zijn. Maar wat blijkt? De Crocs die Kane vorig jaar presenteerde zijn inmiddels bijna uitverkocht. De schoenen kosten omgerekend ongeveer €325 en zijn kennelijk razend populair. Mocht je benieuwd zijn hoe de ontwerper de Crocs vorig jaar vernieuwde, hier onder kun je ze bekijken.

 

 

Met bont

De Crocs met stenen zijn dus populair en Kane ziet duidelijk kansen. Voor zijn herfst en winter collectie heeft hij dus Crocs ontworpen met bont.

 

Nu vraag jij je misschien af hoe je deze schoenen een beetje stijlvol kunt combineren. Nou, dat wordt lastig. Maar Kane heeft wel zijn best gedaan. En laat ik zijn outfits eens met een Prettybusiness bril bekijken. Welk beroep komt het dichtste bij de kleding die de modellen dragen? En hoe passen de Crocs hierbij?

 

De serveerster

 

Deze outfit doet mij sterk denken aan serveersters in een chinees restaurant. Ik vind het model van de jurk best leuk en ook de stof ziet er vrolijk uit. Maar die Crocs er onder… Nee, in mijn ogen verpesten deze schoenen het jurkje. Een platte ballerina of basic pumps zouden beter staan. Bij deze combinatie krijg ik het idee dat de serveerster van het restaurant haar werkschoenen nog aan moet doen.

 

 

De kunstenares

Deze outfit doet mij sterk denken aan een kunstenares of schilder. De stijl is kleurig, een beetje alternatief en creatief. Het zou zomaar een combinatie kunnen zijn voor een kunstenares die haar nieuwe kunstwerken presenteert. Opnieuw ben ik geen fan van de schoenen, maar bij deze kleding zou het nog wel een beetje kunnen passen. In de zin van dat de stijl apart is, opvallend en dan kun je er wel ‘iets geks’ bij dragen.

 

Ehhh….

Oké, nu ben ik het even kwijt. Ik heb geen idee welk beroep bij deze outfit zou kunnen passen. Qua kleur vind ik dit nog wel de beste combinatie. Je ziet duidelijk de witte kleur van de Crocs terugkomen in het lakleer van de jas. Zelfs het bonten randje herken je bij kraag van de jas terug. Er is over nagedacht, dat zeker.

 

Zakelijke kleding en Crocs?

Hier boven heb je de foto’s gezien van de nieuwe Christopher Kane collectie met bonten Crocs. Maar na de lancering van de Crocs met stenen heeft hij ook zijn best gedaan om deze schoenen een beetje stijlvol te combineren. Zie de foto’s hier onder.

 

 

Tja, ik vind de kleding op de laatste foto’s wel een stuk leuker, maar het maakt de Crocs zeker niet mooier. Nee, helaas. Ik blijf bij mijn mening en vind het gewoon lelijke schoenen.

 

Wat vind jij van de combinaties die zijn gemaakt op de foto’s?

 

Groetjes,

Aileen

 

8 reacties

  1. De Chinese serveerster is hot, de stof althans dan he? Maar inderdaad, zodra de looks commerciëler worden lijken die crocs ook al meer acceptabel. Maar nee, ik skip deze trend. Ik denk dat dit in Azie heel hot is trouwens! Die hebben toch een liefde voor grove schoeisel. Liefs Josine
    Josine onlangs geplaatst…fleurig voorjaarMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge