Leestips over werkkleding voor deze zomer

De aankomende vier weken zal ik gaan genieten van een zomerstop. Maar niet zonder wat leestips achter te laten. Artikelen met praktische adviezen voor diegenen die deze zomer door moeten werken en er representatief uit willen blijven zien. Daarnaast geef ik ook tips voor wie in de zon graag een interssant verhaal wil lezen. Of misschien ga je naar een mooi land en ben je benieuwd wat ze daar op het werk dragen? In dit artikel vertel ik het je allemaal.

Leestips over werkkleding voor deze zomer

Let op: in deze tekst staan veel verwijzingen naar andere artikelen. Wanneer de tekst rood gekleurd is, dan kun je hierop klikken en kom je bij het betreffende artikel.

 

Zomers en zakelijk: praktische tips

Laat ik beginnen met de leestips voor diegenen die deze zomer naar kantoor moeten. Ik heb afgelopen jaren gemerkt dat een representatief uiterlijk bij hoge temperaturen voor velen een uitdaging is. Hieronder heb ik een lijstje gezet met artikelen die je hierbij helpen.

 

Extra lange leestips over werkkleding voor deze zomer

Lees je graag een wat langer verhaal met veel achtergrondinformatie en onderzoek? Dan zijn onderstaande artikelen interessant voor jou.

Lees je liever een boek? Via onderstaande links kun je mijn boeken kopen bij Bol. Het boek Helden in witte pakken gaat over werkkleding in de zorg. Hierin bespreek ik in samenwerking met mode- en bedrijfskledingontwerpster Monique Collignon de verschillende kanten van werkkleding in de zorg.

In het boek Op hoge hakken in de wolken vertel ik het verhaal achter stewardessen uniformen. Dit doe ik in samenwerking met Cliff Muskiet, de grootste verzamelaar van stewardessen uniformen ter wereld. 

Meer weten over je vakantieland?

Ga je op vakantie naar het buitenland en ben je benieuwd wat ze daar zoal op het werk dragen? Klik dan hieronder op de namen van de landen. Ieder land heeft namelijk zijn eigen categorie op Prettybusiness. Mocht jouw vakantieland er niet bij staan, ga dan naar de menubalk bovenin. De kans is groot dat je hem daar alsnog kunt vinden.

Na de zomer

Wat ik deze zomer ga doen? Lekker thuis blijven. Aan het einde van het jaar heb ik een luxe huisje geboekt, dus dan ga ik echt even weg. Deze zomer ga ik schilderijen maken, experimenteren met nailart, bbqen, mijn huis opruimen, tuinieren en leuke dingen doen met familie en vriendinnen. En misschien ga ik last minute toch nog een paar dagen weg.

Vanaf 22 augustus zal ik weer aan het werk gaan. Vanaf dat moment kun je ook weer nieuwe artikelen op Prettybusiness en korte video’s op sociale media verwachten. Heb je in de tussentijd tips, vragen of wil je na de zomer graag samenwerken? Je kan mij altijd mailen via contact@prettybusiness.nl. Ik zal af en toe mijn e-mail controleren en alleen reageren op dringende of belangrijke zaken. 

Ik wens je een geweldige zomer!

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge